HSSK Klussen & Schilderen

Over ons

HSSK Klussen & Schilderen, Over ons

HSSK Schilderen & Klussen

HSSK Schilderen & Klussen is hét klusbedrijf voor schilderwerkzaamheden, behangen en stuken in Zwolle en omgeving. Is het houtwerk buiten toe aan een opfrisbeurt? Of wilt u graag een nieuwe kleur of een ander patroon op de muur? Geen probleem: onze specialisten staan graag voor u klaar!

Over Hamdi Soysal

Goedendag, mijn naam is Hamdi Soysal. Sinds 2017 ben ik de trotse eigenaar van HSSK Schilderen & Klussen. Ik voer samen met mijn broers vakkundig schilderwerkzaamheden en kluswerkzaamheden uit om van uw huis (weer) een thuis te maken. Met veel passie en plezier doen wij ons werk in Zwolle en in de omgeving van Zwolle. Het team van klus- en schildersbedrijf HSSK heeft vele jaren ervaring in schilderen, stuken, behangen en andere klussen.

HSSK Klussen & Schilderen, Over Hamdi Soysal

Economic

Geholpen

Al meer dan 400 tevreden klanten mogen helpen.

Average

Vakmanschap

Wij worden met een 8.9 beoordeeld door onze klanten.

Reduced

Tevreden

Onze klanten zijn erg tevreden over het door ons geleverde werk.

Missie

Het is onze missie om hoogwaardige klus – en schilderdiensten te leveren aan onze klanten. Met nadruk op kwaliteit, professionaliteit en klanttevredenheid. Wij streven ernaar om onze klanten te helpen met het verbeteren en onderhouden van hun woning, waarbij aandacht voor details en een persoonlijke benadering centraal staan. Ons doel? Alle verwachtingen overtreffen bij ieder project dat we uitvoeren.

Al meer dan 200+ tevreden klanten gingen u voor. Bekijk hier de reviews.

HSSK Klussen & Schilderen, Onze Missie
HSSK Klussen & Schilderen, Onze Werkwijze

Werkwijze

(Telefonisch) contact en afspraak inplannen

U neemt (telefonisch) contact met ons op omdat u interesse heeft in onze diensten. Komt u uit Zwolle of uit de omgeving van Zwolle? Dan plannen we een afspraak in waarin ik, Hamdi, persoonlijk langskom om de klus te beoordelen. U heeft altijd met dezelfde persoon te maken, wat erg prettig is in de communicatie.

Beoordeling klus en uitbrengen offerte

U neemt (telefonisch) contact met ons op omdat u interesse heeft in onze diensten. Komt u uit Zwolle of uit de omgeving van Zwolle? Dan plannen we een afspraak in waarin ik, Hamdi, persoonlijk langskom om de klus te beoordelen. U heeft altijd met dezelfde persoon te maken, wat erg prettig is in de communicatie.

Aanbetaling en project inplannen

Geeft u akkoord op onze offerte? Dan betaalt u slechts 10% aan waarna we de werkzaamheden inplannen. Vlak voor we de klus- en/of schilderwerkzaamheden bij u uitvoeren betaalt u 45% aan.

Het uitvoeren van de werkzaamheden

De specialisten van HSSK Schilderen & Klussen komen bij u thuis om de werkzaamheden te verrichten. Uiteraard wordt alles netjes afgeplakt en worden uw spullen beschermd. We werken netjes, gestructureerd en op een veilige manier.

De afronding

Na de klus ruimen we alles netjes op en maken we de ruimte(s) schoon met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Wanneer alle klus- en schilderwerkzaamheden zijn uitgevoerd betaalt u pas de resterende 45% van het totaalbedrag.

Benieuwd naar wat wij
zoal hebben gerealiseerd?

Goed om te weten & tips

Hoewel wij zoveel mogelijk werk uit handen willen nemen, kunnen wij uiteraard niet alles regelen. Er zijn dus een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden. Zo hebben onze schilders tijdens de klus toegang nodig tot stromend water, stroom en een werkend toilet.

HSSK Klussen & Schilderen, Voor de klus, Badkamer

Voor de klus

Komt schildersbedrijf HSSK uw badkamer schilderen? Dan is het belangrijk dat er niet gedoucht of gebadderd wordt vlak voor of tijdens de klus. Dit in verband met het vochtgehalte in de ruimte.

HSSK Klussen & Schilderen, Tijdens de Klus

Tijdens de klus

Er zijn twee belangrijke momenten waarop uw aanwezigheid noodzakelijk is. Namelijk tijdens de aanvang en bij de oplevering. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden hoeft u niet aanwezig te zijn. Dit mag uiteraard wel zolang wij onze werkzaamheden kunnen uitvoeren.

HSSK Klussen & Schilderen, Na de Klus

Na de klus

Voor het beste resultaat is het goed om de pas geschilderde ruimtes goed te ventileren. Tijdens de koude dagen is het juist noodzakelijk dat de ruimte warm blijft zodat de verf goed kan drogen.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen?

Een klus- en schildersbedrijf inschakelen voor een klus in uw woning kan een grote stap zijn. Wij begrijpen het uiteraard als u nog vragen heeft of meer over een specifieke klus wilt weten. Neem gerust contact met ons op en wij staan zo snel mogelijk voor u klaar.