Schilderen, behangen, stuken of ander kluswerk

Kluswerkzaamheden

Blijven er grote of zelfs kleine klussen liggen door gebrek aan tijd of ervaring? Ook dan staan de specialisten van HSSK Schilderen & Klussen graag voor u klaar. Of het nu gaat om stuken, behangen, het vervangen van gevelhout, het herstellen van schade of het vervangen van een stopcontact. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij houden te allen tijde rekening met uw wensen en eisen. We vertellen u graag meer over het kluswerk dat door ons schilder- en klusbedrijf wordt uitgevoerd.

Stukadoor Zwolle en omgeving

HSSK Schilderen & Klussen is niet alleen een klus- en schildersbedrijf uit Zwolle, maar ook een stukadoorsbedrijf uit Zwolle. Wij stuken muren en plafonds om deze saus- of behangklaar te maken en een strakke en moderne uitstraling aan uw huis te geven. Goed stucwerk kan helpen bij het isoleren van uw woning en beschermt uw muren beter tegen beschadigingen en vochtproblemen. Laat u uw woning stuken door HSSK? Dan bent u verzekerd van een strak, duurzaam en mooi afgewerkt resultaat. Uiteraard kunnen wij na het stuken ook uw muren verven of behangen.

Wat kost stuken per m2?

Wat kost stuken per m2? Dat hangt af van verschillende factoren. Niet alleen heeft het soort stucwerk invloed op de prijs, maar ook de omvang van de klus, de locatie, de kwaliteit van de muur en de moeilijkheidsgraad. Als u plafonds of muren wilt laten stuken dan is het wel zo fijn om te weten wat u gemiddeld kwijt bent. Een muur stuken kost gemiddeld tussen de €10 en €20 per m2. Komt u uit Zwolle of uit de omgeving van Zwolle? Dan komen we graag vrijblijvend bij u langs om de klus te beoordelen en een prijsindicatie te geven.

Contact

Afspraak of offerte?

HSSK Klussen & Schilderen, Hamdi Soysal

Hamdi Soysal

„Service en kwaliteit voor de juiste prijs“– dat is het motto waar HSSK de laatste jaren naar tevredenheid van vele klanten mee opereert.

HSSK Klussen & Schilderen, Kluswerkzaamheden, Klusjesman Zwolle en Omgeving

Overig kluswerk

HSSK Schilderen & Klussen neemt allerlei kluswerkzaamheden uit handen. Zo vervangen wij bijvoorbeeld ook houten planken van dakkapellen en gevels door Trespa® platen. Dit plaatmateriaal is erg geschikt als gevelbekleding doordat het onderhoudsarm, sterk en weerbestendig is. Ook voeren wij klein schadeherstel uit, vervangen wij dorpels en neuslatten en vervangen wij onder andere stopcontacten, snoeren en schakelaars.

    Klusbedrijf Zwolle nodig voor andere doeleinden?

    Staat uw klus er niet tussen, dan denken wij graag met u mee. Wij werken nauw samen met een ander stukadoorsbedrijf, timmermannen, loodgieters, elektriciens en andere specialisten. Voor iedere klus kennen wij de juiste specialist of partij om u volledig te ontzorgen. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op en we staan zo snel mogelijk voor u klaar.