Binnen- en buiten

Schilderwerkzaamheden

Een nieuw laagje verf doet wonderen voor de uitstraling van uw huis of bedrijfspand. Het maakt niet uit of u een frisse, moderne, klassieke of juist tijdloze stijl wenst; het professionele team van schildersbedrijf HSSK Schilderen & Klussen staat voor u klaar. Wij leveren hoogwaardig binnen- en buitenschilderwerk en uw wensen staan altijd centraal. We vertellen u graag meer over de verschillende schilderwerkzaamheden die ons klus- en schildersbedrijf uitvoert.

Binnenschilderwerk

Als het gaat om binnenschilderwerk bieden wij van HSSK Schilderen & Klussen een breed scala aan diensten om uw interieur nieuw leven in te blazen. Bijvoorbeeld als het plafond geel uitslaat of wanneer u gewoon toe bent aan een nieuw kleurtje op de muur. Wij kunnen uw muren en/of plafonds sauzen en afwerken in een kleur naar wens, maar ook kunnen wij deuren, trappen en kozijnen lakken. Het binnenschilderwerk sluit altijd perfect aan bij uw persoonlijke stijl. De oppervlakken worden zorgvuldig voorbereid zodat de hoogwaardige verf of lak goed hecht. Een duurzaam resultaat gegarandeerd!

Woont u in Zwolle of omgeving en wilt u een kamer of zelfs het hele huis (opnieuw) laten schilderen? HSSK Schilderen & Klussen verzorgt het binnenschilderwerk graag tot in de puntjes.

Contact

Afspraak of offerte?

HSSK Klussen & Schilderen, Hamdi Soysal

Hamdi Soysal

„Service en kwaliteit voor de juiste prijs“– dat is het motto waar HSSK de laatste jaren naar tevredenheid van vele klanten mee opereert.

Muur sauzen

Plafond sauzen

Deuren verven

Kozijnen schilderen

Trap lakken

Buitenschilderwerk

Naast binnenschilderwerk staan wij ook graag voor u klaar als het gaat om buitenschilderwerk. Houtwerk krijgt door allerlei weersomstandigheden veel te verduren en dus is regelmatig onderhoud geen overbodige luxe. De specialisten van klus- en schildersbedrijf HSSK voeren het buitenschilderwerk graag voor u uit. Denk aan het schilderen van houtwerk zoals kozijnen en deuren, maar ook aan het verven van de buitenmuren, een dakkapel of gevel. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige verf of lak dat bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Houtwerk schilderen

Buitenmuren verven

Dakkapel schilderen

Gevel schilderen

“Wist u dat wij naast een schildersbedrijf, ook een stukadoorsbedrijf zijn en wij ook andere kluswerkzaamheden uitvoeren?“

Schilderwerk kosten

De kosten voor schilderwerk kunnen variëren doordat het afhangt van verschillende factoren. Denk aan de omvang van het project, het type verf dat gebruikt wordt en de staat van het oppervlak dat geschilderd moet worden. Buitenschilderwerk kost vaak wat meer dan binnenschilderwerk, omdat bij buitenschilderwerk gebruik moet worden gemaakt van speciale, duurzamere verf. Ook is er extra voorbereiding nodig om het oppervlak te beschermen tegen weersinvloeden en zijn er soms extra materialen zoals een steiger of hoogwerker nodig.

 

  • Een binnenschilder kost gemiddeld €30 tot €35 per m2 of tussen de €35 en €45 per uur.
  • Een buitenschilder kost gemiddeld €35 tot €40 per m2 of tussen de €40 en €50 per uur.
HSSK Klussen & Schilderen, Kosten Schilderwerk
HSSK Klussen & Schilderen, Waarom investeren in een Schildersbedrijf?

Waarom investeren in een schildersbedrijf?

Het is erg belangrijk om uw woning goed te onderhouden. Door een schildersbedrijf in te schakelen investeert u in kwalitatief hoogwaardig schilderwerk. Dit verbetert niet alleen de uitstraling van uw woning of bedrijfspand, maar ook kan de waarde van het pand verhogen. Daarnaast woont u vanzelfsprekend prettiger in een goed onderhouden huis.

Wij zijn altijd transparant over de kosten, zodat u altijd vooraf duidelijkheid heeft. Eigenaar Hamdi van HSSK Schilderen & Klussen komt de klus graag bij u thuis beoordelen waarna u direct een vrijblijvende offerte ontvangt. Al 200+ tevreden huiseigenaren gingen u voor.

    Schildersbedrijf HSSK inschakelen?

    Wilt u een schildersbedrijf inschakelen voor andere schilderklussen? Of wilt u meer informatie of het binnenschilderwerk en/of buitenschilderwerk? Neem gerust contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij u terug.